Vaaliteemani eli minulle tärkeät asiat

Sydäntäni lähellä olevat asiat ovat:

Terveydenhuoltomme toimivuus ja lähipalvelut,
perheidemme kattava hyvinvointi, vähävaraisten lapsiperheiden asiat, lastensuojelu, koulukiusaamisen lopettaminen, vanhustenhoito, omaishoito, yrittäjien tukeminen ja 
eläinsuojelu.

Ennen kaikkea: Hoidetaan oma kansa ensin.

Näihin pyrin vaikuttamaan ja näitä ajamaan. Jos olet samoilla ajatuksilla liikkeellä, ollaan yhdessä. Jos haluat mukaan eduskuntavaalitiimiini, ota yhteyttä! Tehdään Suomesta yhdessä parempi meille kaikille.

TEEMAT PÄHKINÄNKUORESSA

Omaishoitoa on tuettava – suunnaton voimavara, jota emme arvosta ja tue tarpeeksi.

Vanhustenhoito on saatava kuntoon – ikäihmiset ovat rakentaneet maamme ja emme voi kohdella heitä kuin välttämätöntä pahaa. He ansaitsevat hyvän hoidon ja huolenpidon. Nyt mm. kotihoidosta tingitään, vanhainkoteja ei ole tarpeeksi ja niissäkin hoitajamiehitys on liian alhainen. Saattohoidot viedään kotiin, mutta ilman tarvittavia resursseja.

PK yrittäjien asemaa parannettava – yritykset tuovat työpaikkoja. Verotus Suomessa, saatikka pk yrittäjien asema, on liian huono. Alv veroraja alhaisemmaksi ja erilaisia maksuja joko pois tai huomattavasti pienemmäksi, vähintääkin aloittavilta yrittäjiltä alkuvuosina. Tällainen verotus ja etuuksien uupuminen ei edesauta uusia yrityksiä syntymään markkinoille. Pienet ja keskisuuret yritykset ovat maamme suurimpia työllistäjiä.

Pientuloisia perheitä täytyy tukea – kaikilla on oikeus hyvään elämään ja harrastuksiin. Suomessa elää todella moni lapsiperhe köyhyysrajoilla. Kaikilla ei riitä rahaa maksamaan lapsille edes yhtä harrastusta, saatikka ostamaan kunnon varusteita eri keleihin ja harrastuksiin.

Koulukiusaaminen on saatava loppumaan
Suomessa joka viidettä lasta kiusataan tavalla tai toisella koulussa. Joissakin kaupungeissa jopa joka neljättä. Kiusaaminen jättää moneen pahat arvet, jotka vaikeuttavat elämää aikuisenakin. Miksi meillä sallitaan tällainen, eikä osata kunnolla puuttua? Tähän on puututtava. Olen tehnyt asiasta aloitteenki Vantaalla esittäen koulurauha-asiamiehen hankkimista.

Terveydenhuolto tulee saada kuntoon – jokaisella on oikeus hyvään hoitoon, ilman liian suuria käyntimaksuja ja tolkuttomia jonotuksia. Sote ei ole hyvä ratkaisu. Meidän täytyy saada toimiva ratkaisu, joka ei aseta ketään alempaan arvoon, vaan kaikki saavat tarvitsemaansa terveydenhuoltoa. Nyt monet pitkäaikaissairaat ovat jo pulassa. Jonot on saatavat lyhyemmiksi, ei ole laitaa, että terveysasemille jonotetaan jopa viisi-kuusi viikkoa. Erikoissairaanhoitoon on päästä nopeammin ja jälkihoidon on toimittava.

Maahamuutto kuriin – Rahaa riittää Suomen valtiolla miljardeja maahanmuuttoon, mutta ei suomalaisten asioiden parantamiseen.
Arvopohja kuntoon!

Emmekä halua pelätä omassa maassamme, nyt turvattomuus on ikävä kyllä lisääntynyt.

Oman maan asiat kuntoon!

Eläintensuojelu – Lemmikkieläinten asiat ovat tärkeitä, monelle lemmikit ovat perheenjäseniä. Meillä tulee olla varaa hoivata heitä.

Halal lihaa ei pidä tarjota maassamme. Maassa maan tavalla. Meidän ei pidä mukautua liiaksi muiden kulttuureihin.

 

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s