EU -vaalit

EU-vaaliteemani ovat maahanmuuton rajoittaminen, EU-liittovaltiokehityksen pysäyttäminen ja ilmastopolitiikan järkevöittäminen.

Avoin liikkuvuus EU:n alueella, hyväksikäyttävä maahanmuutto ja katseiden poiskääntäminen monista todellisista EU-ongelmistamme ovat riski Suomelle.

MAAHANMUUTTO JA TURVALLISUUS
Maahanmuuttoon tulee puuttua ankaralla kädellä. Kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet tulee välittömästi poistaa. Vakaviin rikoksiin syyllistyneet turvapaikanhakijat tulee välittömästi sulkea maastapoistamiskeskuksiin ja heidän turvapaikkaoikeutensa tulee mitätöidä. Mikäli turvapaikanhakija lomailee alkuperäisessä kotimaassaan, tulee häneltä evätä turvapaikanhakijan status.

EU- LIITTOVALTIOKEHITYS
EU:sta on jo vuosia systemaattisesti, kansoja kuulematta oltu tekemässä liittovaltiota, jolloin EU valvoisi ja tarkkailisi sekä puuttuisi tiukemmin jäsenvaltioidensa toimiin. Tällöin myös suomalaisilta vietäisiin lopullisesti itsemääräämisoikeus oman maansa asioista.  Liittovaltiokehitys tulee pyrkiä pysäyttämään yhteistyössä EU- ja
maahanmuuttokriittisten jäsenmaiden kanssa.

Tanja Vahvelainen

Suomen tulee asettaa kansallinen
etu ensisijalle.

Kansainvälisen kaupan esteet tulee purkaa.

Suomalaisten veromaksajien ei tule,
eikä tarvitse maksaa muiden euromaiden lainoja.

Suomalaisten rahat suomalaisten hyvinvointiin, eikä tulonsiirtoina tai tukipaketteina muiden, alhaisen verotuksen omaaville tai ylivelkaanteille EU-maille.

LMASTOPOLITIIKKA
Suomi on tehnyt paljon ilmastopäästöjen rajoittamisen suhteen, enemmän kuin monet muut Euroopan maat.
Olemme jo toimineet esimerkillisesti.

Me emme Suomen sisällä lukuisilla lisääntyvillä rajoituksilla voi yksin ilmastoa pelastaa. Meidän tulee huolehtia, että jokaisella Suomessa on mahdollisuus hyvään elämään, kotisijainnista huolimatta. Suomen tulee olla Utsjoesta Hankoon, Vaasasta Ilomantsiin elinvoimainen ja toimintakykyinen. Suomen maataloustuotanto ja metsäteollisuus tulee turvata.  Se on todellinen ekoteko!

Vaikka lakkaisimme polttamasta mökkisaunoissa ja takoissamme puita ja siirtyisimme kaupungeissa sähköautoihin, ei sillä olisi merkittävää vaikutusta. Realismia ilmastotalkoisiin ja elinvoimainen Suomi kaikille suomalaisille.

 
Minua tapaa toukokuun aikana, lähinnä viikonloppuisin Helsingissä, Vantaalla ja Tuusulassa järjestettävillä markkinoilla.

Toivottavasti tapaamme!