Kuka olen

Olen 46 vuotias korsolainen ja Vantaan kaupunginvaltuutettu.

Luottamustehtävissä toimin sosiaali- ja terveyslautakunnassa, lapsi- ja nuorisovaltuutettuna, Vantaan Suun terveydenhuollon johtokunnassa ja Uuden sukupolven johtamisverkostossa.

Vantaan valtuustoistunnossa puheenvuoro
Vantaan valtuustoistunto

Aikanaan elämä on vienyt minua Helsingistä, Vantaalle ja siitä vielä Kanta-Hämeeseen, Riihimäelle ja Tervakoskelle, josta palasin takaisin Vantaalle.

Vuonna 1994 valmistuin Koivukylän Terveydenhuolto oppilaitoksesta, sisätauti-kirurgiseksi erikoissairaanhoitajaksi. Tuossa samaisessa rakennuksessa toimii nykyään terveysasema.

Työskennellessäni vastaavana hoitajana ja tiimin esimiehenä dementiayksikössä, totesin ettei esimiestyö ole helppoa ja intouduin opiskelemaan aihetta. Päädyin tradenomiopintoihin Malmille, Haagan ammattikorkeakouluun, suuntautumisena henkilöstöhallinto. Myöhemmin opintointoni jatkui ja Hämeessä asuessani päivitin opintojani vielä kolmisen vuotta ja valmistuin ylemmästä amk-tutkinnosta.

Töitä olen tottunut tekemään nuoruudestani asti. 14-vuotiaana kipitin kerrostalojen rappusia mainoksia jakaen , vuotta myöhemmin, 15-vuotiaana, työskentelin iltaisin ja viikonloppuisin Elannon pullapuodissa. Hoitajan työtä aloittelin opintojen ohella avustamalla liikuntarajoitteisia, joista yksi oli tuolloin aikanaan Kalle Könkkölä.

Hoitajaksi valmistuttuani olen työskennellyt vanhusten vuodeosastolla, dementiayksikön vastaavana sairaanhoitajana, palvelutalon johtajana ja monen mutkan sekä vuosien työuran kautta  päätynyt nykyiseen työhöni: koulutuspäälliköksi, Sairaanhoitajaliiton omistamaan yritykseen. Nyt saan ilokseni yhdistää aiemmat koulutukseni ja käyttää kaikkea matkan varrella keräämääni oppia ja kokemusta hyödykseni.

Aina olen laittanut itseni likoon, en ole laakereilleni lepäilemään jäänyt.

Jo useita vuosia sitten mietin ja pähkin politiikkaan mukaan lähtemistä ja Vantaalle muuttaessani, otin sitten vihdoin yhteyttä Perussuomalaisiin.
Puolue, jonka arvot ja periaatteet vastaavat omiani.

Vuonna 2015 liityin Perussuomalaisiin ja asetuin ehdolle Vantaan hallitukseen, jossa istuin kaksi kautta. Vuonna 2017 pääsin valtuustoon huimalla äänimäärällä; 516 – Kiitos tästä kaikille vantaalaisille!

Minun mottonani on: Suomi ja sen omat kansalaiset ensin, meidän on pidettävä huoli omistamme. 

Näillä ajatuksilla olen nyt liikkeellä. Haluan, että me suomalaiset voimme hyvin, perheet pärjäävät, lapset voivat hyvin ja heikoimmassa olevista huolehditaan.

Korun anto Lauralle Myyrmannissa 1_2018.jpg
Laura Huhtasaaren presidentivaalikampanjasta Myyrmäessä, Vantaalla 1/2018. Kuvassa myös vantaalainen kansanedustajamme Mika Niikko.
Laura saa Sibelius monumentti korvakorut. Monumentti on valmistettu Vantaalla.

IMG_6845

Sairaanhoitajapäivillä Perussuomalaisten osastolla 2018.

Tallenna