Käytetty iPhone ostajan opas

Kaikki haluaa iPhonen, mutta miksi lähes kaikki ovat valmiita maksamaan jopa 1000 euroa saadakseen sen. En minä ainakaan ja siksi löysinkin tämän tavan saada puhelin huomattavasti halvemmalla. Ystäväni ihmettelevät miten minulla on varaa ostaa Apple tuotteita, mutta en kertonut että ostin ne käytettynä 😉

Tästä pääset katsomaan mitä halvimmat iPhonet maksavat

Tässä ohjeeni iPhonen ostamiseen halvalla suoraan verkossa.

Siirry ensin mResell.fi yrityksen sivuille, jossa sijaitsee käytettyjen Apple tuotteiden verkkokauppa. Käytetyt Apple tuotteet on mahdollista tilata suoraan verkosta omalle kotiovelle ja mikä parasta, saat kattavan käyttöturvan joka on voimassa 12 kuukautta tilauksen tekemisestä. Jos laitteesi hajoaa siis tuona aikana voit saada korjauksen maksutta tai palautettua tuotteen uutta vastaan.

Vielä kun muistan mainita: mResell tarjoaa huippulaadukkaita tuotteita joissa kaikissa on ilmainen toimitus. Jos et usko, että näin halvalla voi saada Applen tuotteita suoraan kotiovelle käy lukemassa heidän verifioituja kokemuksia jotka takaavat sen että olen oikeassa.

Kun olet löytänyt verkkokaupan sivuilta sopivan tuotteen voit siirtyä suoraan tilaukseen. Tilauksessa täytät tiedot ja hetken kuluttua tuote toimitetaan suoraan kotiovellesi. Käytin itse myös osamaksua jota mResell tarjoaa, koska tilasin tabletin lisäksi myös iMacin työ käyttöön.

Jos verrataan hintaa jonka olisin joutunut maksamaan uutena olisin joutunut pulittamaan tasa 70 prosenttia enemmän. Tässä tapauksessa säästiin siis yli 1000 euroa ja sain kaupanpäälle 12 kuukauden takuun ja ilmaisen toimituksen.

Maksutapoina voit käyttää Klarnaa, Visaa, Mastercardia tai American expressiä.

Kaikki käytetyt iPhone-mallit kokemuksia

Käytetty iPhone 12 kokemuksia

Käytetty iPhone SE kokemuksia

Käytetty iPhone 11 pro Max kokemuksia

Käytetty iPhone XS MAX kokemuksia

Käytetty iPhone XR kokemuksia

Käytetty iPhone 8 plus kokemuksia

Käytetty iPhone 7 plus kokemuksia

Käytetty iPhone 6s Plus kokemuksia

Käytetty iPhone netistä

Käyn läpi lyhyen historian mResellistä

Niille jotka eivät ole varmoja ostopäätöksen suhteen tai siitä onko kyseinen palvelu luotettava kokosin vielä tämän artikkelin.

mResell on perustettu vuonna 2013, jonka ensimmäinen verkkosivusto otettiin käyttöön Suomessa samana vuonna. Liiketoimintamalli on elänyt jatkuvassa murroksessa ja hurjassa kasvussa aina näihin päiviin asti.

Tiimi yrityksen takana on kasvanut pienestä projektista yli 20 henkilöön ja verkkosivualustat on kehittyneet rajusti. Lisäksi toiminta on kasvanut muissa maissa merkittävästi. Eli tällä hetkellä yritys toimii yli 10 maassa.