iPhone lasin vaihto itse

Oletko tee-se-itse mies ja haluat suoraa toimintaa ja saada asioita aikaan itse? Minäpä kerron sinulle miten suoritetaan iPhone lasin vaihto itse ilman sen kummempia työkaluja. Jos et osaa itse korjata vikaa tai tarvitset apua ota yhteyttä ammattimieheen.

Monet yritykset ketkä tarjoavat Applen korjauspalveluita väittävät, että näytön vaihto on mahdotonta tai hankala tehdä itse, tai väitteenä on myös kuultu, että saatat vahingoitaa itse puhelinta. Mikään näistä ei pidä paikkansa, sillä minä annan vinkkejä niille jotka haluavat sen itse tehdä.

Korjaukseen ei kulu aikaa tunteja ellei se mene sähläämiseksi vaan suurimmalla osalla koko homma onnistuu keskimäärin 15 minuutissa, itselläni meni noin 20 minuuttia.

Ohjeet iPhonen lasin vaihtoon

Ihan ensimmäisenä ainakin itse otin useampia kuvia puhelmiesta ja jokaisen vaiheen aikana, jotta muistin miten saan palautettua puhelimen takaisin alkuperäiseen malliinsa siten, että pidikkeitä ei laiteta vääriin paikkoihin ja kaikki osat tulevat oikeille paikoille.

Aloita iPhone lasin vaihto irroittamalla pidikkeet varovasti. Aseta ne johonkin astiaan tai pöydälle siten, että et onnistu hukkaamaan niitä.

Poista vanhasta näytöstä hajonneet palaset varovasti ja hellävaraisesti. Kun kinnität uutta iPhone näyttöä paikoilleen katso, että näytön kinnikkeet asettuva paikoilleen oikein. Huomioi, että väliin ei saa jäädä mitää muuten kärsit kosketushäiriöistä.

Hellävaraisesti kiinnitä näyttö ja osat paikoilleen samalla tavalla kun ne irrotitkin.

Jos korjaus tuntuu hankalalta voit katsoa myös youtubesta videoita, siitä miten korjata näyttö. Linkitän sinulle yhden videon jota itse käytin apunani kun korjasin omaa näyttöä.