Eduskuntaan 2019

Päätökseni lähteä politiikkaan kypsyi ajan kanssa
Tottakai se mietitytti. Ei siksi, että olisin epäillyt osaamistani vaan lähinnä siksi, että politiikka voi olla melkoista myllytystä.

Työ on enemmän, kuin kokopäiväistä. Haluni tehdä työtä tavallisten suomalaisten eteen ja edustaa sinua oli kuitenkin niin vahva kutsumus, että jopa koin ettei minulla ole muuta vaihtoehtoa.

Se valtava määrä ääniä ja tukea mitä sain ensimmäisellä kerralla kuntavaaleissa vahvisti, että olen oikealla tiellä. Minulle ominaista on asioiden kyseenalaistaminen, analyyttisyys, sosiaalisuus, kyky nähdä asioita isossa kuvassa unohtamatta yksityiskohtia, kyky kuunnella ja tehdä päätöksiä. Näillä piirteillä pärjään myös eduskunnassa.

Minulta usein kysytään, miksi olen valinnut puolueekseni ”yhden asian puolueen” – Perussuomalaiset. Olen perussuomalainen juuri siksi, ettei se ole vain yhden asian puolue, vaan ajaa meidän suomalaisten asiaa hyvin laajasti. Maahanmuuttoon liittyvät kysymykset ovat yksi asia monien joukossa. Lisäksi maahanmuuttoon käyettävät eurot ovat poissa meiltä suomalaisilta.

Haluan eduskuntaan edustaakseni kansaa
Haluan pitää huolta, että yhteiskuntamme kehittyy ja Suomen sodissa palvelleet voivat olla ylpeitä meistä nykysuomalaisista ja maastamme.

Eduskunnan tulee keskittyä työskentelemään paremman Suomen puolesta ja kansanedustajana voin olla etulinjassa tekemässä tätä työtä sekä varmistamassa, että sinunkin äänesi kuullaan. Eduskunta tarvitsee uusia, tuoreita kasvoja.

Suomen kansa tarvitsee edustajia, ketkä ovat rohkeita, päättäväisiä ja ajavat tavallisten suomalaisten asiaa.

Tanja Vahvelainen