Suomi EU:ssa

Suomen tulee saada itse päättää, keitä ja kuinka paljon otamme maahamme.

Nykyisellään EU:lla on toimivalta määritellä maahantulon ja maassa oleskelun edellytykset EU:n jäsenvaltioiden suhteen – myös perheenyhdistämistä varten.

Moni suomalainen (Elinkeinoelämän valtuuskunnan 5/19 tutkimus) suhtautuu myönteisesti EU:hun, peläten -kiitos mediapropagandan- että ulkomaankauppamme näivettyy pois ja jäämme yksin tänne ”kaukaiseen korpeen”. Ja kulutushyödykkeiden hinnat, sekä korot tulisivat nousemaan pilviin.

Näin huolella meitä on aivopesty.

Huomionarvoista tuossa Evan tutkimuksessa on myös se, että Perussuomalaisten ohella myös kristillisdemokraatit suhtautuvat epäilleen EU:hun. Vasemmisto ja Vihreät sen sijaan ovat vahvistaneet myönteistä suhtautumistaan.

Nuoret suhtautuvat varttuneempaa väestöä myönteisemmin EU:hun. En malta olla pohtimatta johtuisiko tämä puutteellisesta tiedosta ja vääristyneistä käsityksistä.

Nuoret saattavat nähdä vapaan liikkumisen ja ilmastopolitiikan EU:n kautta hyvin merkityksellisinä. Nuorille eivät kenties sanat ”itsenäisyys” ja ”kansallinen itsemääräämisoikeus” ole niin merkityksellisiä kuin vanhemmille, joille Suomen sinivalkoinen lippu on pyhä. Tutkimukseen osallistuneet nuoret ovat syntyneen EU Suomeen.

EVA:n sivulta tutkimusta koskien suora lainaus: ” EU-kriittisyys kytkeytyy yhä leimallisemmin kansallismieliseen populismiin, mikä on omiaan lisäämään myönteisiä jäsenyyskantoja väestöryhmissä, jotka haluavat ottaa etäisyyttä nationalismiin.”

Ennen EU:ta tehtiin ulkomaankauppaa, sitä voidaan yhä tehdä, vaikkemme olisi EU:ssa.

Meidän tehtävämme on vähintäänkin pysäyttää
nykyisenkaltainen liittovaltiokehitys.

Kehityksen nykyinen suunta vie Suomelta kaiken määräysvallan omiin asioihinsa. Yhtä hyvin, pysymällä mukana nykyisessä kehityksessä, voimme lakkauttaa eduskuntaa myöden lukuisia virkamiehiä ja poliittisia luottamuspaikkoja. Sitten vain hattu kourassa noudattamaan EU:sta tulevia lakeja ja määräyksiä. Ja näinhän olemmekin jo nyt toimineet. Esimerkillisesti, liiankin kirjaimellisesti Suomi on noudattanut jokaista direktiiviä aiheuttaen haittaa omalle maalleen.

Meidän on äänestettävä Suomen etua ajavia isänmaataan rakastavia politiikkoja EU parlamenttiin, mikäli haluamme joskus vielä elää itsenäisessä Suomessa.
EU:ssa, yhteistyössä muiden kansallismielisten valtioiden kanssa, meidän on puolustettava ja pidettävä kiinni kan­sallisvaltioiden itsenäisyydestä.

Meidän tulee yhdessä näiden muiden, EU:n ja liittovaltiokehityksen tuomien ongelmien ymmärtäneiden maiden kanssa, vastustaa vallan keskittämistä ylikansallisille eli­mille pois itsenäisiltä mailta.

EU ei ole sama asia kuin liittovaltio, vaikka käytännössä elämme jo liittovaltiossa, jonka toimintaa systemaattisesti tiivistetään. Pysäytetään liittovaltio yhdessä.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s