2 thoughts on “Muita kirjoituksiani löydät….

  1. Sinulla on sydän paikallaan. Ajat vanhusten ja eläkeläisten etuja. Työttömyys pitää saada kuriin, ja työntekeminen saada kannattamaan. Kukapa ei moisia arvoja jakaisi kanssasi. Mutta.. en ole mistään kirjoituksistasi oikein osannut lukea, miten tämä kaikki mielestäsi RAHOITETAAN. Väestö vanhenee, ja sosiaalipalveluiden menot kasvaa. Keneltä otetaan pois? Kuka saa nykypäivän Suomessa liikaa? Pelkkä maahanmuuttovarojen / turvapaikan hakijoihin kohdistettujen rahojen siirtäminen ko. käyttöön ei tule riittämään. Olet napakka puhuja, mutta tähän aiheeseen liittyen haluaisin vähän pohdintaa myös.

    Liked by 1 henkilö

    1. Hyvä kysymys. Valtion budjettia pitäisi päästä tarkastelemaan tarkemmin, ja niin, että joku avaa mitä kaikkea minkäkin kohdan sisällä on. Mutta kyllä minä lähden siitä, että maahanmuuttajille suunnatut varat laitetaan oman kansan tarpeisiin. Se jo riittäisi. Lisäksi voisimme vähentää kehitysmaapurahoja. Miksi autamme nyt muita, kun meillä on tiukka paikka itsellä. Sinne on laitettu viime vuosina kymmeniä miljoonia, samoin tulee olemaan tänä vuonna. Muistelisin, että 73miljoonaa. Eikö ole ihan maalaisjärjellä ajateltuna niin, että ensin oma koti, sitten autetaan naapuria?

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s