Mikkolan koulu

Nyt on taas ikäväkseni vierähtänyt aikaa, ihan liikaakiin siitä, kun ehdin kirjoitella. Aika se vaan juoksee.

Nyt vain silmille pläjähti asia, josta on pakko kirjoittaa! Saan niin sappeni nousemaan näistä koulujen sisäilmaonglemista!

Miten rakennukset voivat olla niin huonossa kunnossa, että tulevaisuutemme kärsivät, eli lapset. Toki opettajat ja koulujen muukin henkilökunta kärsii.

Mikkolan koulu on ihan kotikulmillani, ulkopäin ei huonokuntoiselta näytä, mutta sisäilmaongelmia sielläkin. Missäpä niitä ei kohta enää olisi, jatkuvasti saamme lukea samoista ongelmista.

Tiesitkö, että homeiden ja vastaavien haitat jäävät vaivoiksemme loppuiäksi??

Satsataan tässä sitten Hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen… Rakennettaisiin ensin sellaisia julkisia tiloja, jotka eivät lahoa ja hajoa ja samalla tuhoa terveyttämme.

Joku roti se olla pitäisi, en vaan ymmärrä, joku rakennusalan ammattilainen osanne kertoa: nykymääräyksillä; miksi meillä on näin paljon rakennuksia, joissa on sisäilmaongelmia??

Toinen asia: Miksi näihin ei puututa heti, miksei ihmisten terveyttä arvosteta, miksei ymmärretä katsoa tulevaisuuteen, mitä sairastuneiden ihmisten hoidot maksavat, entäpä eläkkeelle joutuminen sairastumisen seurauksena jne… Olisiko parempi tarttua ajoissa asioihin?

Lue täältä lisää asiasta (Helsingin Sanomat 31.1.2017)

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s